Produkty pro verstappen kravitz (3)

Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Formulace a Míchání - Řešení

Formulace a Míchání - Řešení

V průběhu let BORFLEX® vyvinul, zdokonalil a vyrobil několik tisíc elastomerových formulací, aby splnil požadavky svých zákazníků zpracovatelů. Kompozity BORFLEX® lze nalézt v široké škále trhů: automobilový průmysl, nákladní automobily, autobusy, stavebnictví, zbraně, zpracování potravin, manipulace, hodinářství, tisk, elektřina, železnice, zemědělské vybavení atd.
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. „JEMNÁ HARMONIE SANTALOVÉHO DŘEVA, SUŠENÝCH MERUŇEK A HŘIBŮ. TENTO VYNIKAJÍCÍ A VELKORYSÝ ŠAMPANĚK SE NAJDE V ÚSTECH S ÚŽASNOU DÉLKOU.“ PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI SMĚS Je to koňak, podle kterého jsou posuzovány všechny ostatní v této kategorii. Vytvořen v roce 1910, aby oslavil naše vztahy s prvním císařem Francie, Napoleon je směs Grande a Petite Champagne zrající až 20 let, která nabízí aroma santalového dřeva, sušených meruněk a hřibů. POZNÁMKY K DEGUSTACI Vyvážená aroma pro dokonalou harmonii Koňak bohatý na aroma je koňak, který vyvíjí velkou jemnost. Terroir, vinice, sudy a roky zrání jsou prvky, které definují specifika každého z těchto aromat, a proto věnujeme každému kroku při výrobě našich koňaků veškerou potřebnou péči k jejich povznesení. Kvalita koňaků Courvoisier je celosvětově uznávána a pravidelně oceňována na různých mezinárodních soutěžích lihovin (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Santalové dřevo Toto bohaté a jemné aroma pochází z kontaktu mezi dřevem a koňakem. S léty se velmi jasné aroma dubu stává mnohem složitějším a delikátnějším. Sušená meruňka Destilace na kvasnicích přináší ještě více hloubky, složitosti a nádherných tónů, které připomínají sladké aroma sušené meruňky. Hřib Toto aroma pochází z dokonalých vlhkostních podmínek našich sklepů, ve kterých všechny naše kvalitní koňaky zrají. JAK HO DEGUSTOVAT Suchý: S takovou harmonickou rozmanitostí aromat si Courvoisier Napoleon zaslouží být degustován suchý, jeho komplexní závěrečný dojem se silně zdržuje v ústech. Je obvyklé myslet si, že koňak by měl být konzumován ve sklenici balónu, ale pro ocenění bohatství jeho aromat doporučujeme sklenici tulipán. Jeho tvar umožňuje aromatům plně se rozvinout a dominovat alkoholu. Vyzkoušejte to s těmito dvěma typy sklenic, rozdíl bude zřejmý. Spojení s pokrmy: Aroma a vůně Courvoisier Napoleon se dokonale spojují s výraznými sýry, jako je Parmezán, nebo s lehčími, jako je Beaufort nebo Gruyère. OCENĚNÍ DVOJITÁ ZLATÁ MEDAILE San Francisco International Wine Competition 2007 STŘÍBRNÁ MEDAILE International Wine and Spirit Competition 2006